? Ich bin ein Berliner

Afgelopen april ging ik namens ABN AMRO naar het Intranet Reloaded Congres in Berlijn. Op het congres heb ik veel geleerd over de trends en best-practices rondom de digital workplace. Verder heb ik veel interessante mensen gesproken en nieuwe inzichten opgedaan.

De opening van het Intranet Reloaded Congres 2018 …

.. en hier zit ik aandachtig te luisteren naar een round table sessie …

Nu ik er toch ben …

Verder heb ik me laten inspireren door de creativiteit die in Berlijn die echt overal te vinden is. Heerlijk om met de Deezer-App in te kunnen checken en zo met een bike-as-a-service Berlijn rond te kunnen toeren. Met mijn camera bij de hand natuurlijk. Bekijk hier nog aantal foto’s die ik heb gemaakt:

waar staat dit?

.. natuurlijk even langs de Berlijnse muur …

.. en afsluiten met een geweldige sky-line vanuit mijn hotel.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave