Wie ben ik

Sinds maart 2017 werk ik 4 dagen in de week voor ABN AMRO N.V.. Als je tijdens mijn studie had gezegd dat ik voor een bank zou werken, dan had ik je niet serieus genomen. Maar toen deze keuze zich uiteindelijk ontvouwde was het voor mij niet moeilijk: ik wil graag impact kunnen maken met wat ik doe. En op dit moment werk ik dus met erg veel plezier bij dé bank.Op vrijdagen werk ik voor mezelf onder de bedrijfsnaam ‘Think in Design’. Hiervoor heb ik al met plezier aan verschillende opdrachten gewerkt. Verschillende marketingconcepten voor de evenementen van Pokoe en een pitch-document voor de consultancytak van Objeqts zijn hier het bewijs van.

In 2013 ben ik afgestudeerd in Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na mijn afstudeerstage bij het Erasmus Center for Entrepreneurship ging ik aan de slag bij het creatief strategiebureau Wecanbeheroes. Als zogenoemd hero werkte ik aan strategische uitdagingen van grote bedrijven en zo leerde ik op strategisch niveau mee te denken. On the job en in Wecanbeheroes academies ontdekte ik de design thinking methode. Deze manier van denken is een belangrijk onderdeel geworden van mijn manier van werken.

En mijn handtekening geworden.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave